Salgs- og Leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for samtlige leverancer med mindre andet er skriftligt aftalt!      

Der tages forbehold for trykfejl, prisstigninger, kursreguleringer og leveringssvigt. Guzzi Parts fratager sig ansvaret for indtastningsfejl.      

1. Priser Alle priser er i danske kroner og inklusiv moms.   

Guzzi Parts forbeholder sig retten til at ændre og regulere priser uden varsel!      

2. Bestillingsfejl  

Forkert bestillte varer tages generelt ikke retur, med mindre andet er skriftligt aftalt. I særlige tilfælde kan ske annullering af ordrer.  

3. Produktinformationer  

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer i oplysninger i webbutikken, og salgsmateriale. Krav i anlædning af eventuelle trykfejl og prisændringer kan ikke gøres gældende over for Guzzi Parts.    

4. Betalingsformer

Forudbetaling Her fremsender vi ordrebekræftelse og faktura pr. e-mail eller med alm. post.    Kreditkort (Dankort) Vi bruger Epay som betalingsprovider, som håndterer kreditkortbetalinger på SSL-beskyttet betalingssider.  

5. Garanti

Guzzi Parts yder garanti i henhold til købeloven, Der ydes ikke graranti på reservedele som eventuelt har monterings skader.  

Garanti på indkøbt varer fra Guzzi Parts følger producentens gældende garantibestemmelser. Garantien ( producentgaranti ) dækker fra den dato det indkøbte produkt er modtaget af kunden.  

Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, Der gives ikke garanti på produkter som er slidt op ved brug.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

6. Fortrydelsesret/Ombytningsret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Guzzi Parts, uanset dette sker på www.guzzi-parts.dk, ved telefonisk eller skriftlig ordre. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra den dag dagen som du modtager dine vare. For at du kan udnytte fortrydelsesretten, skal varerne returneres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Fortrydelsesretten kan også benyttes ved at du nægter modtagelse af de fremsendte varer og enten afleverer pakken til Det Guzzi Parts eller lader PostDanmark returnere forsendelsen.
Hvis du fortryder et varekøb Kontakt os hurtigst muligt hvis du har fortrudt et varekøb. Returvarer skal fremsendes til eller afleveres hos Guzzi Parts Farendløsevej 53B, 4100 Ringsted. Hvis du vælger at sende pakken til en Pakkeshop vil pakken kun blive hentet hvis pakkeshoppens placering er mindre end 3 km. fra Farendløsevej 53B, 4100 Ringsted. denne afstand beregnes med Google Map. Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten tilbagebetaler vi naturligvis købesum dog ikke forsendelsesomkostninger. Du skal selv betale portoen når du returnerer varerne. Send varen retur som pakke med stregkode så den kan spores i Transport firmaets system. Behold kvitteringen for afsendelsen indtil sagen er afsluttet. Når vi har modtaget returvarerne, kontrollerer vi om de lever op til reglerne om fortrydelsesretten. Når dette er bekræftet, overfører vi beløbet til din bankkonto.

 7. Levering.

Når du har bestilt varer hos Guzzi Parts modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail. Vi afsender normalt dine varer inden for 2 hverdage efter bestillingen. Er en vare i restordre eller udsolgt, får du besked pr. e-mail. Forsendelsen sker med Post Danmark. Risikoen for varer købt hos Guzzi Parts overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Ved uafhentet eller nægtet modtagelse af en forsendelse forbeholder Guzzi Parts sig retten til at fakturere de faktiske forsendelsesomkostninger.

Tom kurv